- PE (Polietilen) ve PA (Polyamid) içeriklidir.
- Isıl yapışma özelliğine sahiptir.
- Müşteri istekleri doğrultusunda, içine konulacak ürüne uyum sağlar.
- Hava geçirgenlik oranları yapılan testler ile garanti altına alınmış, yüksek gaz bariyer özelliğine sahip hammaddelerden üretilir.
- Vakumlu poşetler içerisinde muhafaza edilen et ürünleri kendine özgü koku ve tadını doğal nemini koruduğundan tazeliğini korur ve raf ömrünü uzatır.
- Muhafaza edilen ürünler hava ile temas etmediğinden hem hijyenik hem de kolay depolanır.
- Düşük ısıda yapışma özelliğine sahiptir.
- Kilitli veya kilitsiz olarak üretilebilmektedir.
- Vakumlu ürününüzün raf ömrü, ürününüzün yapısına ve kullanacağını kalınlığa göre belirlenmektedir.
- Darbe ve yırtılmalara karşı oldukça dayanıklıdır.
Vakum Ambalaj Kullanım Alanları
- Peynir, Kaşar peyniri vb. ambalajlar
- Et ve et ürünleri (sucuk, sosis, et vb.) ambalajları
- Yufka ambalajları
- Kuruyemiş ambalajları
- Deniz ürünleri ambalajları
- Salamura ambalajları
- Gıda dışı vakum gerektiren ambalajlamalarda